English
Meny

Kårmedlemskap

Att vara medlem i Handelshögskolans studentkår innebär att du får tillgång till många exklusiva erbjudanden, intressanta event och mycket, mycket mer. Du får även tillträde till unika uteställen i Göteborg och andra saker relaterade till vår skola. Läs mer om hur och varför du bör bli medlem i kåren nedan.

Varför ska jag bli medlem?

Av tre enkla anledningar. Den första, anledningen att studentkårer finns överhuvudtaget, är utbildningsbevakningen. Genom att vara medlem stärker du vår röst när våra representanter arbetar för förbättring av dina kurser. Hos oss får du också ett forum att höja rösten och skapa dina egna förändringar.

Den andra anledningen är att ta del av det utbud som skapas av våra engagerade medlemmar. Det är personer inom HHGS som styr upp allt från nollning, sittningar och handelspubar till arbetsmarknadsmässor, företagsföreläsningar och många andra typer av projekt.

Självklart har vi lämnat den viktigaste anledningen till sist. Som medlem har du chansen att driva riktigt stora projekt och göra åren på Handelshögskolan till de mest erfarenhets- och upplevelsepackade åren av ditt liv. Chansen att bygga upp ett CV, samla meriter och lära dig projektledning som finns inom HHGS kommer du inte hitta någon annanstans – och det vet arbetsgivarna om. Det är ingen slump att de mest attraktiva jobben ofta går till de som varit kåraktiva.

Vad får jag mer konkret?

  • Tillgång till ett fulldukat smörgåsbord. Vilken förening, projekt, utskott eller företag ska du engagera dig i?
  • Entré till Göteborgs bästa uteställe – Handelspuben! Häng, träffa människor och dansa loss i en trevlig miljö med stans billigaste priser.
  • En rad förmåner och rabatter, exempelvis reducerat pris på gymkort hos Fysiken.
  • Mängder av chanser att träffa Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Du är bland de mest attraktiva studenterna i Sverige – ta vara på det.
  • Möjlighet att praktisera den teori du läser genom att extrajobba på något av våra studentdrivna företag.
  • Kontakter, kontakter, kontakter. Exempelvis på någon av våra arbetsmarknadsdagar GADDEN, GAIUS och REKON.
  • Möjlighet att förkovra sig i sin hobby även under studietiden genom någon av alla våra föreningar.
  • Få erfarenhet av att vara med att styra en organisation genom engagemang i HHGS ledande organ.

Hur blir jag medlem?

För ett kårmedlemskap går du förbi kårexpeditionen där vår fantastiska kanslist Bego hjälper dig (endast kortbetalning). Eller, om du törs avstå det personliga mötet, så kirrar du biffen direkt här på hemsidan. Spana in länkarna här nedanför.


 


Observera att för att bli studentmedlem och ta del av HHGS förmåner måste du vara inskriven student vid Handelshögskolan. Om du inte är inskriven student vid Handelshögskolan och betalar medlemsavgiften blir du stödmedlem och får inte ta del av HHGS förmåner.