Meny

HHGS Home

HHGS is the student union at Gothenburg school of business, economics and law. It consists of approximately 3000 members, which together create student benefit in different ways. To always be a part of improving the education at the school is a statutory part that we set very great importance to and where we successfully collaborate with the School. More social and/or career-improving activities are done by the approximately 30 parts which are averything from the international comittee, the pub and sport groups.

Upcoming events

Right now there are 31 coming events
Wednesday
02 Sep

MASTER-AW

HHGS Handelsconsulting AB
Läs mer
Wednesday
02 Sep

Mistlåhrs-sittning - FHS

N&FA
Läs mer
Wednesday
02 Sep

Mistlåhrs-sittning - SMIL

N&FA
Läs mer
Wednesday
02 Sep

Mistlåhrs-sittning - Jurist

N&FA
Läs mer
Wednesday
02 Sep

Mistlåhrs-sittning - ACE

N&FA
Läs mer
Wednesday
02 Sep

Misstags-sittning - Eftersläpp

N&FA
Läs mer
Wednesday
02 Sep

Misstags-sittning - Språk

N&FA
Läs mer
Wednesday
02 Sep

Misstags-sittning - SMIL

N&FA
Läs mer
Wednesday
02 Sep

Misstags-sittning - Jurist

N&FA
Läs mer
Wednesday
02 Sep

Misstags-sittning - PLOG

N&FA
Läs mer
Wednesday
02 Sep

Misstags-sittning - ACE

N&FA
Läs mer
Wednesday
02 Sep

Mistlåhrs-sittning - Eftersläpp

N&FA
Läs mer
Wednesday
02 Sep

Mistlåhrs-sittning - Språk

N&FA
Läs mer
Wednesday
02 Sep

Mistlåhrs-sittning - PLOG

N&FA
Läs mer
Wednesday
02 Sep

Misstags-sittning - FHS

N&FA
Läs mer
Thursday
03 Sep

HandelsConsulting bjuder in till AW!

HHGS Handelsconsulting AB
Läs mer
Saturday
05 Sep

Finalbankett - Alla program

N&FA
Läs mer
Saturday
05 Sep

Finalbankett - SMIL

N&FA
Läs mer
Saturday
05 Sep

Finalbankett - Jurist

N&FA
Läs mer
Saturday
05 Sep

Finalbankett - PLOG

N&FA
Läs mer
Saturday
05 Sep

Finalbankett - Faddrar

N&FA
Läs mer
Saturday
05 Sep

Finalbankett - FHS

N&FA
Läs mer
Saturday
05 Sep

Finalbankett - Språk

N&FA
Läs mer
Saturday
05 Sep

Finalbankett - ACE

N&FA
Läs mer
Saturday
05 Sep

Finalbankett - Efterfest

N&FA
Läs mer
Tuesday
08 Sep

Nyintagning Bolagsstämmorna

Bolagsstämmorna
Läs mer
Thursday
10 Sep

Föreläsning med Snacka Snyggt - modern retorik

Näringslivsutskottet
Läs mer
Saturday
12 Sep

Grundutbildning i aktiekunskap för kvinnliga medlemmar

Börsgruppen
Läs mer
Monday
14 Sep

Provrep

Musikcorpset Mistluren
Läs mer
Tuesday
15 Sep

Prova-på-träning med Mistlåhren!

Mistlåhren
Läs mer
Thursday
17 Sep

NU-mingel

Näringslivsutskottet
Läs mer

Free positions at HHGS

Konsultansvarig

Hours a week: 15Where: HHGS HandelsMarketing AB

Rollen som konsultansvarig innebär till största del ansvar över att mötesbokningen och månadsförsäljningen möter uppsatta mål samt att få sitt konsultteam att arbeta mot dessa gemensamma mål. Den konsultansvarige arbetar som ett bollplank och stöd för sitt konsultteam och har i huvudsaklig uppgift att vara en god ledare samt förebild för sitt team. Som konsultansvarig arbetar du 15 timmar i veckan, två av dessa timmar går till obligatoriska möten som personalmöte och mötesbokning, de resterande timmarna disponerar man själv men går till stor del till interna projekt, avstämning och administration. I rollen arbetar man nära och avrapporterar till vice VD som även finns tillgänglig som ett stöd för utvecklingen av konsultteamet.

Den konsultansvarige arbetar även själv med mötesbokning, möten och kontakt med potentiella  och befintliga kunder. Här finns det goda möjligheter att utöver det interna ansvaret få en projektledarroll i externa projekt för att ytterligare utveckla sin ledarskapsförmåga.

Application closes: 2015-09-10

Vi söker hungriga studenter! Nu rekryterar vi internt och söker dig som vill ha årets roligaste extrajobb som antingen projektledare eller rekryterare. Handels Rekrytering är Nordens största studentdrivna bemanningsföretag. Som projektledare ingår du i ett team tillsammans med projektledare och rekryterare där du driver projekten framåt. Du har ett nära samarbete med företagets rekryterare och ni arbetar tillsammans för att kvalitetssäkra processen från första kundkontakt till levererad kandidat. Som projektledare planerar du processens olika faser och ser till att ni håller deadline gentemot kund. Du ansvarar för all kund- och kandidatkontakt samt skriver projektens offerter och avtal. Som projektledare kommer du att skapa kontakter med nyckelpersoner på företag samt utveckla din professionella kommunikation och förhandlingsteknik.

TILLSÄTTNING: 17 september

OMFATTNING: Extrajobb, 10 h/vecka

ERSÄTTNING: Symbolisk månadslön

 

 

Application closes: 2015-09-12

Handelsstudent och vill skaffa dig värdefulla meriter redan under studietiden? Vi växer och söker nu nya motiverade studenter! På HandelsConsulting kommer du att arbeta som managementkonsult. Detta innebär att du som en extern part säljer tjänster mot företag där du antingen agerar rådgivare, extra resurs eller ger ett ”outsider perspective”. Hos oss kommer du varje vecka träffa företagsledare och tillsammans med dem diskutera vilka utmaningar deras verksamheter står inför. Du får möjligheten att i praktiken omsätta de teoretiska kunskaper från skolan och driva projekt från start till mål med andra handelsstudenter. Vi lär och använder oss av samma projektmetodik som de stora konsultbolagen.

 

Application closes: 2015-09-06

Konsult

Hours a week: 10Where: HHGS HandelsMarketing AB

HandelsMarketing är Sveriges största studentdrivna kommunikationsbyrå bestående av ett ungt, ambitiöst och drivet team. Två gånger per år öppnar vi upp för rekrytering för att se om det finns fler oupptäckta talanger som är redo att utvecklas i vår stimulerande miljö.

Just nu utökar vi vår styrka inför höstterminen. Vi söker konsulter i form av strateger, kommunikatörer, grafiker och webbutvecklare som vill vara med och bidra under HandelsMarketings bästa år någonsin.

Tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Application closes: 2015-09-10

Latest articles from EKON

Handelpodden gästades i vårens första avsnitt av vår vältalige rektor Per Cramér. Bland annat reflekterade han över sin egen studietid, där inte pluggtaktiken alltid var den bästa. Jobbet som servitör på Stena Line tog mycket tid och mest krut lades i kursen sista veckor: en strategi som även känns igen av dagens studenter. “Den studieteknik […]
Det var en fullsatt Malmstenssal som tog emot statsminister Stefan Löfven idag, måndagen den 23 mars. En stor händelse då det var 6 år sedan en statsminister var här i och med Fredrik Reinfeldts besök hösten 2009. Löfven var här för att prata om EU, dels Sveriges roll i unionen men även om unionens roll […]
Vårterminens första avsnitt av Handelspodden är äntligen här och i denna nypremiär, så gästas vi av ingen mindre än Handelshögskolans egen rektor Per Cramér. Vi lär känna personen bakom rektorsrollen och vi får följa med på resan från att vara studerande servitör på Stena Line till att bli professor i internationell rätt och sedermera dekan […]

Den 9 oktober 2014 lanseras den omtalade Handelspodden med premiäravsnittet ”Nollningsspecial”. I avsnittet behandlades nollningen 2014, ett av kårens största och kanske viktigaste projekt. I avsnittet vigs dock den omdiskuterade paxfesten oproportionellt mycket tid, en fest som aldrig ägde rum. Av allt gott som fanns att prata om, valdes istället en fiktiv händelse och därmed […]

Avsnitt 4 - Tema GADDEN.

12 Dec 2014 EKON Editor
Nordens största arbetsmarknadsmässa har gått av stapeln och Handelspodden har tagit sig in bakom kulisserna för att få ett ytterligare perspektiv på en av kårens kronjuveler GADDEN. Wallander och Poka är tillbaka och har intervjuat projektledaren Adam Gräsberg och andra personer från projektkommittén. Trevlig lyssning!