English
Meny

Nyheter

Advisory söker associates till våren 2018

Advisory söker associates till våren 2018

Att arbeta inom Advisory på Grant Thornton

Advisory på Grant Thornton erbjuder våra kunder specialistkompetens inom Transaction Advisory Services, M&A Services, Valuation Services och Governance, Risk and Compliance.

Vi har haft flera framgångsrika år med stark tillväxt, vi är idag drygt 30 medarbetare och växer ytterligare med målet att bli marknadsledande. Nu söker vi medarbetare till Transaction Advisory Services samt en kombinerad roll till Valuation och M&A Services. Vill du växa med oss?

Våra specialistområden:

Transaction Advisory Services
Inom Transaction Advisory Services arbetar man med transaktionsrådgivning i samband med förvärv och försäljning av bolag i alla storlekar. Teamet stöttar kunderna med att få förståelse för den finansiella utvecklingen, potentiella risker i transaktionen samt underliggande antaganden om framtida tillväxt och intjäning.

M&A Services
Vårt dedikerade M&A-team fokuserar på att hjälpa våra kunder att erhålla högsta möjliga värde och skapa en effektiv process vid en bolagsförsäljning. Vi projektleder och supporterar våra kunder i alla steg av försäljningsprocessen, vilket innebär att medarbetarna inom M&A arbetar med att identifiera och anpassa den bästa försäljningsstrategin utifrån varje situation och bolag. Teamet har lång erfarenhet av sälj- och köpmandat där du som ny medarbetare har chansen att bli en viktig del i vårt team direkt.

Valuation services
Här arbetar vi inom hela värderingsområdet, med företagsvärdering, värdering av immateriella tillgångar,

värdering av finansiella instrument, skadeberäkning i samband med tvister och finansiell modellering. Teamet har gedigen erfarenhet som oberoende värderingsexperter.

Associate inom Advisory – din profil

Din roll som Associate innebär att du kommer att vara en viktig teammedlem och ha varierande arbetsuppgifter – du bearbetar och strukturerar data, analyserar och driver uppgifter i kundprojekt inom våra specialistområden.

Vi söker dig med relevant utbildning inom ekonomi med inriktning redovisning/finansiering och goda akademiska meriter. Du som söker är nyutexaminerad och för att trivas hos oss är det viktigt att du gillar utveckling, förändring och utmaning. Du kommer tidigt i karriären få en konsultativ roll med mycket ansvar mot våra kunder. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi söker dig som är social, analytisk, noggrann och kvalitetsmedveten samt uttrycker dig väl i tal och skrift i såväl engelska som svenska.

Som Associate kommer du att tillhöra ett specialistområde men också få möjlighet att prova på våra andra områden.

När och hur ansöker du?

Urval och intervjuer sker löpande så registrera din ansökan med ansökningshandlingar så snart som möjligt, dock senast 24 februari. Skriv vilket av våra områden du är mest intresserad av. Vi vill också att du bifogar betyg och eventuella intyg. Tillträde till tjänsterna sker med start i januari 2018.

För frågor om tjänsten kontakta:
Lisa Skinner Källström, HR Business partner Tfn: 08-563 071 61

Varmt välkommen med din ansökan!
Har detta väckt ditt intresse? Gå in på karriar.grantthornton.se för att se hela annonsen.

Vill du hålla kontakten med oss på Grant Thornton? Följ oss på Facebook och LinkedIn där du enkelt och smidigt får information om bland annat event och lediga jobb.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *